Prijsindicaties met toelichting

Om al een richting te geven waaraan je kunt denken per werkzaamheid heb ik deze lijst gemaakt aan de hand van het gemiddelde. Pin je er niet aan vast. Het kan verschillen per situatie. Afhankelijk van grootte, aantal, schade, vormgeving, voorwerk en het gekozen folie merk en kleur.

werkzaamheid

richtprijs

betreft

kozijn/deur wrap

€3500-4000*

kozijnen/deur aan gedeelte van woning

Exterieur folie reparatie

€350-1000*

aantal schade profielen
keukenwrap

€1500-2500*

middel tot groter formaat keukens

Overig interieur wrap

€350-750*

tv-meubel, kledingkast etc.

interieur folie reparatie

€150-450*

keukenkast en panelen
carwrapping

€1700-3000*

geheel voertuig afhankelijk van type en keuze in merk

voertuig striping

€150-450*

striping auto of motor

chrome delete

€200-650*

chrome lijsten naar kleur

onderdelen wrap

€250-500*

zoals dak of spiegels
raamdecoraties

€150-1000*

raamfolies mbt decoratie zoals zandstraal, squid of translucent
autobelettering

€350-1750*

belettering van voertuigen

raambelettering

€200-1500*

belettering van ramen

bord belettering

€150-350*

belettering van borden

kleding druk

€20-40 p/st

kleding druk

Grafische opmaak (DTP)

€47,50 p/u

Het klaarmaken van bestanden voor machinaal


Signfix snapt dat er soms vragen zijn omtrent offertes en waar deze uit kan bestaan. Om een beter idee te geven heb ik daarom deze lijst gemaakt.

Waaruit kan een offerte opgebouwd zijn? 

Niet alle regels zijn van toepassing. Verschillen per service.


Materialen: zoals folies, plaatmateriaal en overig benodigd materiaal wat nodig is om de opdracht te realiseren.

Levering en verzenden: zoals verzend, handeling en verpakkingskosten voor folies en materiaal bij projecten. Dit gaat vaak online omdat hier geen winkels voor zijn. Leveranciers uit NL en DE waarvan sommige een minimale afname hanteren.

Gereedschappen: zoals bijvoorbeeld reinigingsmiddelen, handgerei, afplak/snijtapes, schuurpapier, primers, verfpennen en snij mesjes.

Software: zoals illustratie en materiaal berekening software, voertuig schaalmodel software, offerte en facturatie calculator en software voor het opslaan van klant bestanden.

Machinaal: Het in gebruik nemen van de machinaal als snijplotter, transferpers of vinyl printer om een product te realiseren.

Afval: verwijdering van papier, karton, rest folies en overig restafval na een opdracht. Evenals het opruimen na het werk.

Vervoer: zoals voorrijden bij langere afstanden, brandstofkosten en afhalen van materialen en producten bij partners.

Opslag: Het opslaan of reserveren van uw product/materiaal op de werkplaats. Evenals uw voertuig of object staan er droog, op temperatuur en veilig onder toezicht.

Grafische opmaak tijd (DTP): het opmaken van bestanden en voorbeelden naar machinaal leesbaar bestand welke nodig is voor productie.

Calculatie tijd: zoals het berekenen van materiaal en het samenstellen van een offerte. Niet van toepassing bij prijsindicaties en kleine berekening.

Productie tijd: zoals het machinaal produceren, pellen en appliceren van je product. Of het op maat snijden van een rol folie naar stroken en vlakken.

Voorbereidingstijd: Het voorbereiden van het werkgebied en klaarmaken voor montage. Zoals het opzetten van de werktafel, klimmateriaal en demontage van onderdelen wanneer dit nodig is. Ondergrond voorbereiding als ontvetten, schuren, schrapen, verwijderen/repareren van schade, grondverven of afplakken.

Montage tijd: Zoals het opmeten, uitmeten, monteren, afwerken, nawerken of terug monteren van onderdelen. Evenals extra werk: afstellen, stootbuffers plaatsen en testen of alles naar behoren werkt. Ook worden er naaste werkzaamheden verricht als dit invloed heeft op het resultaat van onze dienst.

 
E-mailen
Info
Instagram