Over Signfix

Sinds eind 2019 is Signfix opgericht met als doel mensen te helpen op het gebied van visuele communicatie en werken met folies. De dienstverlening is gericht naar zowel zakelijk als particulier. 

Als gediplomeerd Signspecialist kent Signfix alle kneepjes van het vak. Het naast volgen van trainingen voor nog meer expertise en aanbod is waar het Signfix voor gaat. Volgt graag innovaties binnen het vak om zo up to date te zijn.

Het imago

Passie en vakmanschap is wat je kunt verwachten bij onze dienstverlening. Mooie projecten opleveren is waar Signfix voor instaat. Deze dienen immers ook als visitekaart! Werk en hobby zitten bij Signfix samen op een lijn. 

Het uiten van creativiteit en net dat beetje anders dan het standaard is iets waar Signfix naar streeft. Oftewel thinking outside the box.

logo concept

Bij het ontwerp is over alles nagedacht. Een kort maar krachtige naam. Sign staat voor tekens en het vak signmaking. Fix voor het in orde maken. Wit, geel en antraciet vormen de huisstijl kleuren.

De letter X van het logo is een icoon. Dit is een 2 in 1 illustratie, personage en vink. Wordt ook apart gebruikt.


Over mij

Jenôt Brandt

Jenôt Brandt

Positie: Signspecialist | Eigenaar

wie ben ik: Mijn naam is Jenôt Brandt en ben afgestudeerd als Signspecialist op het Arcus college in Sittard. Door mijn vak passie heb ik besloten te willen ondernemen. Mooie projecten opleveren is iets wat ik graag doe en wil blijven doen. Tijdens vrije tijd ben ik ook graag bezig met folies.

Portfolio

Diploma en certificaten
Signage star 2020 april-july
On the job!
Concept Signfix

Vind Signfix ook op:

belettering-info
 
E-mailen
Instagram
LinkedIn