Over Signfix

Sinds eind 2018 is Signfix begonnen met als doel mensen te helpen op het gebied van visuele communicatie en werken met folies. De dienstverlening is daarbij voor zowel zakelijk als particulier.

Vakmanschap en passie is wat je kunt verwachten bij diensten. Verantwoorde projecten opleveren is een streefpunt. Deze dienen immers ook als visitekaart. Werk en hobby zitten op een lijn. Creativiteit, oog voor detail en secuur werk zijn eigenschappen.

logo concept

Bij het logo is over alles nagedacht. Een kort maar krachtige naam wat makkelijk onthoudt en goed leesbaar is. 'Sign' staat voor signage en het beroep signmaker. 'Fix' staat voor regelen.

De letter X van het logo is een icoon. Een 2-in-1 illustratie, personage en vink. Wordt ook apart gebruikt als eenvoudige herkenning.

Kleuren

De huisstijl kleuren bestaan uit een dark modus grijs met heldere kleuren geel en wit. Wit voor teksten en geel verfijnd de details. Staat voor opheldering, idee, lichtpunt en attentie. Grijs komt in grafiet en metaal grijs voor een speciaal effect. Samen vormen ze het contrast en de huisstijl van Signfix.

 

Over mij

Jenôt Brandt

Jenôt Brandt

Functie: Signspecialist | Monteur

Positie: Eigenaar

wie ben ik: Mijn naam is Jenôt Brandt en ben van beroep Signspecialist. Ik heb hiervoor een vierjarige opleiding gevolgd op het Vista college, Signmaker BOL-4. Zo beheers ik professioneel werken met software als Adobe Illustrator, montage technieken en heb ik kennis van producten. Uiteindelijk ben ik zelfstandig begonnen met Signfix door vakwerk en passie. Ik volg jaarlijks naaste vak en online trainingen, seminars en bezoek interessante beurzen voor meer expertise.


Signmaker (Bol-4 Signspecialist)

Diploma

Exterior film repair specialist

Certificaat

Cursus raamtinten

Certificaat

 

Diploma
On the job!

Vind Signfix ook op:

belettering-info
 
E-mailen
Info
Instagram