Over Signfix

Sinds eind 2018 is Signfix begonnen met als doel mensen te helpen op het gebied van visuele communicatie en werken met folies. De dienstverlening is daarbij voor zowel zakelijk als particuliere klanten. 

Als gediplomeerd Signspecialist kent Signfix de kneepjes van het vak. Het erbij volgen van trainingen voor nog extra expertise is waar Signfix voor gaat. Het bedrijf volgt graag innovaties binnen het vak om up to date te zijn van het aanbod.

Het imago

Vakmanschap en vooral passie is wat je kunt verwachten bij de dienstverlening van Signfix. Mooie projecten opleveren is een streefpunt. Deze dienen immers ook als visitekaart! Werk en hobby zitten hier op één lijn. 

Creativiteit, oog voor details en net dat beetje anders dan het standaard, zijn kenmerken van Signfix. Oftewel ''thinking outside the box''

logo concept

Bij het logo is over alles nagedacht. Een kort en krachtige naam wat makkelijk onthoud. De slogan geeft attentie over de innovatieve mogelijkheden met folies.

Sign staat voor signages en het beroep signmaker.  

Fix staat voor opknappen. 

De letter X van het logo is een icoon. Een 2-in-1 illustratie, personage en vink. Wordt ook apart gebruikt als snelle herkenning.

Kleuren

De huisstijl kleuren bestaan uit geel, grijs en wit. De gele lijn verfijnd de details, staat voor opheldering, idee, lichtpunt en attentie. De grijze achtergrond versterkt het geel. Grijs komt in grafiet en metaal grijs voor het brekend effect. Wit wordt daarbij gebruikt voor teksten en leesbaarheid. Samen vormen ze het licht-donker contrast en de huisstijl van Signfix.

 

Over mij

Jenôt Brandt

Jenôt Brandt

Functie: Signspecialist | Monteur

Positie: Eigenaar

wie ben ik: Mijn naam is Jenôt Brandt en ben afgestudeerd als Signspecialist op het Arcus college in Sittard. Door mijn vak passie heb ik besloten te willen ondernemen. Mooie projecten opleveren is iets wat ik graag doe en wil blijven doen. In vrije tijd ben ik ook graag bezig met projecten.


Signmaker (Bol-4 Signspecialist)

Diploma

Exterior film repair specialist

Certificaat

Cursus raamtinten

Certificaat

 

Diploma
Signage star 2020 april-july

Vind Signfix ook op:

belettering-info
 
E-mailen
Instagram
LinkedIn