Elevator pitch.

De wereld van folies

Folies? Dat kent iedereen. Maar je zult versteld staan van de mogelijkheden! Tegenwoordig zijn folies bijna overal toepasbaar en neemt bekendheid toe. Van belettering tot styling aan voertuig en woning. Ieder object kent zijn eigen folie soort. Het leuke is dat je ook kunt combineren. Heb je iets waarvan je denkt 'kan dit een oplossing zijn met folies?' De kans is zeker aanwezig!

Belangrijk hierbij is ‘’Wat is je doel?’’ Een zakelijk persoon kan hiervan gebruik maken voor bekendheid, reclame of een vertrouwde indruk. Een boost van je bedrijf is een feit afgeleid uit ervaring. Een particulier kan zijn voertuig of objecten aan woning vernieuwen. Beide een duurzame oplossing voor jaren mits de juiste folie keuze, montage en onderhoud.

Waarom Signfix?

Voor het verwerken van folies is kennis, oefening en geduld nodig. Dit doe je niet zo even. Bij snel werk is de kans op fouten groter en het oog op detail kleiner. De juiste folie keuze, gereedschap, preventie en werkomgeving zijn daarbij belangrijk.

Het is duurder maar goedkoper op langer termijn. Teleurstelling en extra kosten achteraf wil je voorkomen. 'Als je iets doet, doe het dan goed' is mijn insteek. Vooraf worden folies getest, kun je het product bekijken en al je vragen stellen. Deze keuze maak je niet alleen.

 
E-mailen
Instagram