De wereld van folies.

Folies? Dat kent iedereen. Maar je zult versteld staan van de mogelijkheden! Tegenwoordig zijn folies bijna overal toepasbaar en neemt bekendheid toe. Van belettering tot styling aan voertuig en woning. Ieder object kent zijn eigen folie soort. Het leuke is dat je ook kunt combineren. Heb je iets waarvan je denkt 'kan dit een oplossing zijn met folies?' De kans is zeker aanwezig!

Belangrijk hierbij is ‘’Wat is je doel?’’ Een zakelijk persoon kan hiervan gebruik maken voor bekendheid, reclame of een vertrouwde indruk. Een particulier kan zijn objecten aan voertuig en woning laten restylen. Beide een duurzame oplossing voor jaren mits de juiste folie keuze, montage en onderhoud.

Waarom Signfix?

Voor het verwerken van folies is kennis, oefening en geduld nodig. Dit doe je niet zo even. Bij snel werk is de kans op fouten groter en het oog op detail kleiner. De juiste folie soort, gereedschap en voorbehandeling zijn essentieel.

Het kost meer tijd maar langer profijt! Teleurstelling en extra kosten achteraf wil je voorkomen. 'Als je iets doet doe het dan meteen goed' is mijn drijfveer.

 
E-mailen
Info
Instagram